Αγαπητοί πελάτες,

 

Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε καθημερινά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αλλά και τηλεφωνικά στο 216 800 2211 λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που επιτάσσουν οι κανόνες υγιεινής.


Όμως, σε συνέχεια της σχετικής απόφασης των αρμόδιων αρχών στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, από αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση συναλλαγών στον χώρο μας.


Είναι καθήκον όλων μας να πράξουμε με υπευθυνότητα και ευθύνη μας να προβούμε στη λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών μέτρων προστατεύοντας εσάς και τους συνεργάτες μας.


Με εκτίμηση,

Mercato.gr

OMRON HN 286 Ζυγαριά Μπάνιου

Omron

455-OMR-0286

Νέο

Η νέα προσθήκη της Omron στον ψηφιακό έλεγχο του σωματικού σας βάρους είναι η HN-286. Με μια εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση και τεχνολογία ακρίβειας με 4 αισθητήρες, μπορείτε να είστε βέβαιοι οτι θα έχετε ακριβείς μετρήσεις του σωματικού σας βάρους.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 39.90

με ΦΠΑ

Μεγάλη οθόνη για ανάγνωση αποτελέσματος ενώ στέκεστε πάνω στο ζυγό.

Επιφάνεια από θερμικώς σκληρυμένο γυαλί.

Ενεργοποίηση ζυγαριάς με το πάτημα του ποδιού.

Μέτρηση μέχρι 180kg ανά 100g

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.