Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

OMRON HN 286 Ζυγαριά Μπάνιου

Omron

455-OMR-0286

Νέο

Η νέα προσθήκη της Omron στον ψηφιακό έλεγχο του σωματικού σας βάρους είναι η HN-286. Με μια εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση και τεχνολογία ακρίβειας με 4 αισθητήρες, μπορείτε να είστε βέβαιοι οτι θα έχετε ακριβείς μετρήσεις του σωματικού σας βάρους.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 39.90

με ΦΠΑ

Μεγάλη οθόνη για ανάγνωση αποτελέσματος ενώ στέκεστε πάνω στο ζυγό.

Επιφάνεια από θερμικώς σκληρυμένο γυαλί.

Ενεργοποίηση ζυγαριάς με το πάτημα του ποδιού.

Μέτρηση μέχρι 180kg ανά 100g

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.