Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Weight Watchers 8999U Ζυγαριά Σώματος

Weight Watchers

455-WEI-8999

Νέο

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να υποστηρίξει την επιτυχή διαχείριση του βάρους, αυτή η Weight Watchers 8999U Ombre scale διαθέτει οθόνη LCD 3 εκ. Μετρήστε το βάρος του σώματος σε βήματα των 100g / 3,5oz, η κλίμακα διαθέτει μπαταρία μεγάλης διάρκειας ζωής και προσφέρει μια επιλογή μέτρησης σε λίθους / kg / lb.

182kg / 28th 8lb / 400lb βάρος.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 23.90

με ΦΠΑ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΈΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Επιπλέον πληροφορίες

Τι υπάρχει στο κουτί: Weight Watchers 8999U Ombre scale

Τροφοδοσία

Συμπεριλαμβάνονται μπαταρίες: ΝΑΙ
Τύπος Μπαταρίας: AAA

Διατάσεις

Μέγιστο βάρος χρήστη: 182kg
Ύψος προϊόντος: 31,0  εκατοστά
Πλάτος προϊόντος: 30,0  εκατοστά
Βάθος προϊόντος: 3.1  εκατοστόμετρο
Βάρος προϊόντος: 1.555  χιλιόγραμμο
Χρώμα: Ασημί γκρι

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.