Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

SALTER 1056 BKDR ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Salter

455-SAR-1056BK

Νέο

Η ζυγαριά κουζίνας Salt Aquatronic ™ είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την προετοιμασία μιας ποικιλίας γευμάτων. Χρησιμοποιείστε τη ζυγαριά για να μετρήσετε έως και 5 κιλά ξηρών συστατικών ή μεταβείτε στη λειτουργία Aquatronic ™ και ζυγίστε τα υγρά σε ml ή fl.oz. Η λειτουργία προσθέστε και ζυγίστε (Add & Weigh) σας επιτρέπει να μετράτε ξηρά και υγρά υλικά στο ίδιο μπολ για ευκολία. 

Περισσότερες πληροφορίες

€ 19.90

με ΦΠΑ
  • Λειτουργία Aquatronic για τη μέτρηση υγρών σε ml ή fl.oz.
  • Λειτουργία Add & Weigh - επιτρέπει τη μέτρηση πολλών συστατικών στο ίδιο μπολ
  • Ευανάγνωστη οθόνη LCD
  • Αλλαγή μεταξύ μονάδων μέτρησης μετρικού και βρετανικού συστήματος
  • Λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης μετά από ένα λεπτό αν η ζυγαριά γράφει 0 ή μετά από τρία λεπτά αν γράφει την ίδια μέτρηση
  • Περιλαμβάνει 1 x CR2032 μπαταρία
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.