Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Philips USB 3.0 32GB Vivid Edition Grey 2-Pack FM32FD00D/00

Philips

517-PHI-66547

Νέο

Η έγχρωμη μονάδα USB flash Vivid Edition της Philips είναι μια εύκολη στη χρήση και φιλική προς το χρήστη συσκευή με δυνατότητα plug-and-play. Διευκολύνει και προσδίδει ένα διασκεδαστικό χαρακτήρα στην καθημερινή αποθήκευση και διαμοιρασμό αρχείων, φωτογραφιών και μουσικής. 

FM32FD00D/00

Περισσότερες πληροφορίες

€ 10.49

με ΦΠΑ

€ 19.99 με ΦΠΑ

-€ 9.50

Μοντέρνο USB stick με έγχρωμο σχεδιασμό

Επιλέξτε από τα μοντέρνα χρώματα: έντονο κίτρινο, απαλό ροζ, λιλά, φωτεινό πράσινο, μπλε electric ή έντονο πορτοκαλί. Δώστε νέο αέρα στην καθημερινή αποθήκευση και διαμοιρασμό δεδομένων, και διασκεδάστε.

Ενσωματωμένο προστατευτικό καπάκι για άνεση

Μην χάσετε ποτέ ξανά το καπάκι σας! Το προστατευτικό καπάκι είναι ενσωματωμένο στο προϊόν και παραμένει πάντα πάνω στο USB stick. Για να χρησιμοποιήσετε τη μονάδα, απλά γυρίστε το καπάκι προς τα πίσω, συνδέστε τη μονάδα και πραγματοποιήστε αναπαραγωγή.

Εύκολο άνοιγμα και εύχρηστη συσκευασία

Οι σημάνσεις και τα διάτρητα σημεία στη συσκευασία υποδεικνύουν τον καλύτερο τρόπο να ανοίξετε τη συσκευασία και να αποκτήσετε γρήγορα πρόσβαση στα δεδομένα του USB stick χωρίς κανένα πρόβλημα.

Χωρητικότητα αποθήκευσης 32GB για μεγάλα αρχεία δεδομένων

Τα 32GB σας δίνουν δυνατότητα ανταλλαγής, κοινής χρήσης και αποθήκευσης πολύ μεγαλύτερων ή περισσότερων αρχείων μέσω της USB θύρας του επιτραπέζιου ή φορητού υπολογιστή σας.

Γρήγορη μεταφορά δεδομένων μέσω USB 2.0 υψηλής ταχύτητας

Οι υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μειώνουν σημαντικά το χρόνο αναμονής κατά την αντιγραφή μεγάλων αρχείων πολυμέσων προς και από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας.

Η ένδειξη δραστηριότητας ανάβει κατά την αντιγραφή αρχείων

Μια ένδειξη υποδηλώνει ότι η μονάδα έχει συνδεθεί σωστά και λειτουργεί, ενώ πάλλεται γρηγορότερα κατά την αντιγραφή αρχείων προς ή από την αντίστοιχη μνήμη.

Προεγκατεστημένο ειδικά σχεδιασμένο και εύχρηστο λογισμικό

Περιλαμβάνεται μια πλήρης σουίτα λογισμικού, η οποία ενεργοποιείται αυτόματα από τη μονάδα USB flash και παρέχει πρόσβαση σε χρήσιμες λειτουργίες όπως Προστασία μέσω κωδικού πρόσβασης, Συγχρονισμός αρχείων, Συμπίεση δεδομένων, Απώλεια & εύρεση USB και Πληροφορίες USB. Επιπλέον, περιλαμβάνει δοκιμή 30 ημερών για το Φορητό Outlook Express της Microsoft, συγχρονισμό αγαπημένων και περιήγηση στο internet χωρίς ίχνη.

Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα με password

Λόγω της προστασίας μέσω κωδικού πρόσβασης, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης AES 256 bit, τα πολύτιμα προσωπικά δεδομένα έχουν δυνατότητα προστασίας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση με την απλή χρήση ενός κωδικού.

Συγχρονισμός αρχείων μεταξύ PC και UFD

Χάρη στη δυνατότητα συγχρονισμού όλων των αρχείων στο PC σας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να δουλέψετε με τα έγγραφά σας οπουδήποτε, με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού.

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.