Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Philips 2 in 1 USB 2.0 - Micro USB 32GB Black FM32DA148B/00

Philips

517-PHI-10296

Νέο

Το κλειδί μνήμης Philips 2 in 1 USB 2.0 - Micro USB  σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο και άλλα αρχεία απευθείας από τον υπολογιστή σας, το smartphone ή το tablet σας, χωρίς να χρειάζεστε καλώδιο ή προσαρμογέα

FM32DA148B/00

Περισσότερες πληροφορίες

€ 11.99

με ΦΠΑ

Δύο σύνδεσμοι: USB 2.0 και Micro USB

Η υποδοχή USB 2.0 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση και τη διανομή δεδομένων από τον υπολογιστή σας, ενώ η υποδοχή USB-C μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανταλλαγή δεδομένων με το smartphone ή το tablet σας με μια θύρα Micro USB.

Γρήγορη μεταφορά δεδομένων μέσω USB 2.0 υψηλής ταχύτητας

Οι υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μειώνουν σημαντικά το χρόνο αναμονής κατά την αντιγραφή μεγάλων αρχείων πολυμέσων προς και από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας.

Χωρητικότητα αποθήκευσης 32GB για μεγάλα αρχεία δεδομένων

Τα 32GB σας δίνουν δυνατότητα ανταλλαγής, κοινής χρήσης και αποθήκευσης πολύ μεγαλύτερων ή περισσότερων αρχείων μέσω της USB θύρας του επιτραπέζιου ή φορητού υπολογιστή σας.

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.