Αγαπητοί πελάτες, 

Σας ενημερώνουμε ότι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από τις 10 Αυγούστου έως και τις 17 Αυγούστου. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα αυτό θα αποσταλούν από τις 18 Αυγούστου και μετά. 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση. 

Σας ευχόμαστε καλές διακοπές!

Philips 2 in 1 USB 3.1 -USB C 16GB Black FM16DC152B/00

Philips

517-PHI-10654

Νέο

Το κλειδί μνήμης Philips 2 in 1 USB 3.1 - USB C σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο και άλλα αρχεία απευθείας από τον υπολογιστή σας, το smartphone ή το tablet σας, χωρίς να χρειάζεστε καλώδιο ή προσαρμογέα

FM16DC152B/00

Περισσότερες πληροφορίες

€ 11.90

με ΦΠΑ

Δύο σύνδεσμοι: USB 3.1 και USB-C

Η υποδοχή USB 3.1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση και τη διανομή δεδομένων από τον υπολογιστή σας, ενώ η υποδοχή USB-C μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανταλλαγή δεδομένων με το smartphone ή το tablet σας με μια θύρα USB-C.

Γρήγορη μεταφορά δεδομένων μέσω USB 3.1 κορυφαίας ταχύτητας

Γρήγορη μεταφορά δεδομένων μέσω USB 3.1 κορυφαίας ταχύτητας. Γρήγορη μεταφορά και δημιουργία αντιγράφων αρχείων, φωτογραφιών και βίντεο στον υπολογιστή σας. Σημαντική μείωση του χρόνου αναμονής κατά την αντιγραφή μεγάλων αρχείων πολυμέσων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές που υποστηρίζουν τα πρότυπα USB 2.0 και USB 3.0.

Χωρητικότητα αποθήκευσης 16 GB

Αρκετή χωρητικότητα για να αποθηκεύσετε περισσότερες από 4.500 από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες ή 2.800 αρχεία μουσικής MP3

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.