Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

PHILIPS 2 IN 1 USB 3.1 -USB C 128GB BLACK FM12DC152B/00

Philips

517-PHI-10777

Νέο

Το κλειδί μνήμης Philips 2 in 1 USB 3.1 - USB C σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο και άλλα αρχεία απευθείας από τον υπολογιστή σας, το smartphone ή το tablet σας, χωρίς να χρειάζεστε καλώδιο ή προσαρμογέα.

FM12DC152B/00

Περισσότερες πληροφορίες

€ 39.99

με ΦΠΑ

Δύο σύνδεσμοι: USB 3.1 και USB-C

Η υποδοχή USB 3.1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση και τη διανομή δεδομένων από τον υπολογιστή σας, ενώ η υποδοχή USB-C μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανταλλαγή δεδομένων με το smartphone ή το tablet σας με μια θύρα USB-C.

Γρήγορη μεταφορά δεδομένων μέσω USB 3.1 κορυφαίας ταχύτητας

Γρήγορη μεταφορά δεδομένων μέσω USB 3.1 κορυφαίας ταχύτητας. Γρήγορη μεταφορά και δημιουργία αντιγράφων αρχείων, φωτογραφιών και βίντεο στον υπολογιστή σας. Σημαντική μείωση του χρόνου αναμονής κατά την αντιγραφή μεγάλων αρχείων πολυμέσων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές που υποστηρίζουν τα πρότυπα USB 2.0 και USB 3.0.

Χωρητικότητα αποθήκευσης 64 GB

Αρκετή χωρητικότητα για να αποθηκεύσετε περισσότερες από 18.000 από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες ή 11.200 αρχεία μουσικής MP3

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.