Αγαπητοί πελάτες,

 

Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε καθημερινά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αλλά και τηλεφωνικά στο 216 800 2211 λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που επιτάσσουν οι κανόνες υγιεινής.


Όμως, σε συνέχεια της σχετικής απόφασης των αρμόδιων αρχών στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, από αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση συναλλαγών στον χώρο μας.


Είναι καθήκον όλων μας να πράξουμε με υπευθυνότητα και ευθύνη μας να προβούμε στη λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών μέτρων προστατεύοντας εσάς και τους συνεργάτες μας.


Με εκτίμηση,

Mercato.gr

PHILIPS USB 3.0 16GB SNOW EDITION BLUE FM16FD75B/00

Philips

517-PHI-68138

Νέο

Αυτό το κομψό και αξιόπιστο memory key είναι κατάλληλο για να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε όλα τα αρχεία πολυμέσων σας, όπως φωτογραφίες, μουσική, βίντεο αλλά και τα προσωπικά στοιχεία σας.

FM16FD75B/00

Περισσότερες πληροφορίες

€ 9.99

με ΦΠΑ

Γρήγορη μεταφορά δεδομένων μέσω USB 3.0 κορυφαίας ταχύτητας

Γρήγορη μεταφορά δεδομένων μέσω USB 3.0 κορυφαίας ταχύτητας. Γρήγορη μεταφορά και δημιουργία αντιγράφων αρχείων, φωτογραφιών και βίντεο στον υπολογιστή σας. Σημαντική μείωση του χρόνου αναμονής κατά την αντιγραφή μεγάλων αρχείων πολυμέσων.

Χωρητικότητα αποθήκευσης 16 GB

Αρκετή χωρητικότητα για να αποθηκεύσετε περισσότερες από 4.500 από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες ή 2.800 αρχεία μουσικής MP3

Κομψό και εύχρηστο

Απλά συνδέστε για αποθήκευση και κοινή χρήση των δεδομένων σας. Το κομψό λευκό περίβλημα ταιριάζει άριστα στον προσωπικό και επαγγελματικό χώρο σας.

Πρακτικό προστατευτικό κάλυμμα

Το κάλυμμα προστατεύει την υποδοχή USB και μπορεί να συνδεθεί στο πίσω μέρος της μονάδας flash, για να μην το χάσετε ποτέ.

Μονάδα αποθήκευσης σε μέγεθος τσέπης

Μονάδα αποθήκευσης σε μέγεθος τσέπης, που σας επιτρέπει να έχετε μαζί σας τα αγαπημένα σας αρχεία μουσικής, βίντεο και φωτογραφιών, όπου κι αν πηγαίνετε.

Η ένδειξη δραστηριότητας ανάβει κατά την αντιγραφή αρχείων

Μια ένδειξη LED δείχνει ότι η μονάδα έχει συνδεθεί και λειτουργεί σωστά, ενώ πάλλεται γρηγορότερα κατά την αντιγραφή αρχείων προς ή από την αντίστοιχη μνήμη.

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.