Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την αποφυγή συνωστισμού μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την αποθήκη μας ΜΟΝΟ στην περίπτωση που έχετε λάβει από εμάς email με την ημέρα και την ώρα παράδοσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Aiwa MUV-380 Κουτί Αποστείρωσης και Ασύρματος Φορτιστής

AIWA

573-AIW-0380

Νέο

Με το νέο κουτί αποστείρωσης της Aiwa μπορείτε να απολυμάνετε το κινητό σας ενώ με την ίδια συσκευή μπορείτε να το φορτίσετε ασύρματα! Διαθέτει λάμπα UV-C που σκοτώνει το 99% των μικροβίων και των βακτηρίων χωρίς τοξικά χημικά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όχι μόνο για το κινητό σας αλλά και για κάθε άλλο αντικείμενο που μπορεί να χρειάζεται απολύμανση όπως κλειδιά, κάρτες, νομίσματα, κοσμήματα, ρολόγια! Όλα τα αντικείμενα σας θα μυρίζουν όμορφα χάρη στην λειτουργία αρώματος που διαθέτει η συσκευή η οποία λειτουργεί με όλα τα έλαια!

Περισσότερες πληροφορίες

€ 56.90

με ΦΠΑ
  • Απολυμάνετε πλήρως και εξουδετερώστε το 99% των μικροβίων σε 8 λεπτά
  • Χρονοδιακόπτης για αυτόματη απενεργοποίηση μετά τα 8 λεπτά
  • Λειτουργία Aroma Diffuser-Δώστε διακριτικό άρωμα στο κινητό σας για μια ευχάριστη εμπειρία 
  • Φορτίστε ασύρματα-Συμβατό με συσκευές Android (10W) και iOS (7,5W/5W)
  • Κατάλληλο για κινητά με μέγεθος οθόνης μέχρι 6,2''
  • Απολυμαίνει επίσης Fitness Trackers, ρολόγια, κοσμήματα, κέρματα, κλειδιά, ακουστικά, γυαλιά και τραπεζικές κάρτες
  • Απενεργοποιείται αυτόματα κατά το άνοιγμα του καπακιού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αποστείρωσης
  • Πολύ ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά
  • Υποδοχή USB Type-C και διαθέτει καλώδιο τροφοδοσίας

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.