Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Bissell MultiReach Essential 18V 2280N

Bissell

487-BSL-2280

Νέο

Η ασιρματη σκουπα ραβδιού MultiReachEssential προσφέρει ισχυρό καθαρισμό και αφαιρούμενο σκουπάκι χειρός, ώστε να μπορείτε να σκουπίζετε σκληρά δάπεδα, ταπετσαρίες, μοκέτες και πολλά άλλα. Εξοπλισμένο με μπαταρία ιόντων λιθίου 18V, μπορείτε να περάσετε έως και 30 λεπτά χρόνου λειτουργίας με ισχυρή, μόνιμη λειτουργία, που σας δίνει την επιλογή να καθαρίσετε μικρές επιφάνειες  ή πλήρη δωμάτια. Η διπλής κατεύθυνσης λαβή επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό σε δύσκολα σημεία. Τα ειδικά σχεδιασμένα εργαλεία βοηθούν τον καθαρισμό ποικίλων επιφανειών γρήγορα και εύκολα.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 169.00

με ΦΠΑ

Επιφάνεια: Σκληρή επιφάνεια δαπέδων, χαλιών, Σκάλες

Χρώμα: Τιτάνιο

Επίπεδο θορύβου: 79 dB

Βάρος: 2,63 kg

Εύκολη περιστρεφόμενη βάση: Ναι

Τύπος μπαταρίας: 18 V Li-Ion

Χρόνος φόρτισης: 4 ώρες

Χρόνος λειτουργίας: Έως και 30 λεπτά

Βάση φόρτισης: Ναι

Τσάντα Τύπος: χωρίς σακούλα Κυκλωνικό

Διήθηση: Πλένεται

Αφαιρούμενη κενού των χεριών: Ναι

Αναδιπλούμενη λαβή: Ναι – για κάτω από τα έπιπλα και αποθήκευση

Αφαιρούμενη Brush Roll: Ναι – για εύκολη συντήρηση

Χωρητικότητα: 0,45 L

Έλεγχοι στη λαβή: Ναι

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.