Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Remington D1500 Πιστολάκι μαλλιών

Remington

450-REM-1500

Νέο

Πιστολάκι  μαλλιών  , υψηλής  απόδοσης, προσφέρει  γρήγορο  και  τέλειο αποτέλεσμα,  με μοτέρ 2000Watt ιδανικό για ταξίδια

Περισσότερες πληροφορίες

€ 17.70

με ΦΠΑ

Πιστολάκι μαλλιών REMINGTON-D1500

  •          Ισχύς:2000 watt

  •          Παγκόσμια τάση

  •          Αναδιπλούμενη λαβή για εύκολη αποθήκευση 

  •          2 ρυθμίσεις ταχύτητας

  •          2 ρυθμίσεις θερμοκρασίας

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.