Αγαπητοί πελάτες,

 

Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε καθημερινά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αλλά και τηλεφωνικά στο 216 800 2211 λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που επιτάσσουν οι κανόνες υγιεινής.


Όμως, σε συνέχεια της σχετικής απόφασης των αρμόδιων αρχών στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, από αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση συναλλαγών στον χώρο μας.


Είναι καθήκον όλων μας να πράξουμε με υπευθυνότητα και ευθύνη μας να προβούμε στη λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών μέτρων προστατεύοντας εσάς και τους συνεργάτες μας.


Με εκτίμηση,

Mercato.gr

OMRON RS3 ΥΠΕΡΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΚΑΡΠΟΥ

Omron

561-OMR-0RS3

Νέο

Κλινικά πιστοποιημένο υπεραυτόματο πιεσόμετρο καρπού μια ιδανική εναλλακτική λύση για όσους βρίσκουν το πιεσόμετρο με την περιχειρίδα για τον άνω βραχίονα στενό ή άβολο. ΤΟ πιεσόμετρο OMRONRS3 είναι μικρό και εύκολο στη μεταφορά ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την αρτηριακή σας πίεση στο σπίτι ή και εκτός σπιτιού.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 57.00

με ΦΠΑ
  • Εύκολη χρήση με ένα κουμπί μόνο
  • Με τεχνολογία ακανόνιστων παλμών καρδιάς για ανίχνευση κολπικής μαρμαρυγής με ακρίβεια άνω του 90%
  • Με οδηγό σωστής τοποθέτησης του πιεσομέτρου στον καρπό
  • Με τεχνολογία ένδειξης στην οθόνη εάν η πίεση είναι εκτός των φυσιολογικών ορίων
  • Με τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης σώματος κατά τη διάρκεια της μέτρησης
  • Μεγάλο περικάρπιο 13,5-21,5 εκ. για να εφαρμόζει σε όλους τους χρήστες
  • Μνήμη 60 μετρήσεων με ημερομηνία, ώρα & μέσο όρο
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.