Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

OMRON M3 HEM 7154 E ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ

Omron

561-OMR-7154

Νέο

Το M3 προσφέρει την ακρίβεια και την αξιοπιστία που περιμένετε με πρόσθετες προηγμένες λειτουργίες που θα σας εμπιστεύονται στην ποιότητα και τη συνέπεια των αποτελεσμάτων. Το M3 είναι εφοδιασμένο με ένα εύκολο μανίκι (22-42 εκ.), Που σημαίνει ότι ταιριάζει στα περισσότερα μπράτσα των ενηλίκων. Η ενδεικτική λυχνία LED σηματοδοτεί εάν η αρτηριακή σας πίεση είναι υψηλότερη από την κανονική εμβέλεια. Η ένδειξη LED στην περιχειρίδα επιβεβαιώνει ότι αυτή  είναι τυλιγμένη σωστά στο βραχίονά σας: δεν είναι πολύ χαλαρή ή πολύ σφιχτή.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 57.90

με ΦΠΑ
  • Γρήγορες, ευκολες κι ακριβείς μετρήσεις
  • Λειτουργία πιεσόμετρου με ένα μόνο κουμπί
  • Intelli Περιτύλιγμα περιχειρίδας 22-42 εκ
  • Οδηγός περιτύλιξης του μανικιού
  • Ένδειξη LED που σηματοδοτεί εάν η αρτηριακή πίεση είναι υψηλότερη από τα όρια του φυσιολογικού
  • Ανεπίσημος ανιχνευτής καρδιακών παλμών
  • Δύο μνήμες χρηστών (60 μετρήσεις ανά χρήστη που δείχνουν και ημερομηνία και ώρα μέτρησης)
  • Το Intelli Wrap Cuff της OMRON διαθέτει μια ακριβή ζώνη μέτρησης που περιτυλίγει 360 ° γύρω από τον άνω βραχίονα, καθιστώντας πρακτικά αδύνατη την εσφαλμένη τοποθέτηση του μανικιού. Η χρήση του περιβλήματος Intelli Wrap μπορεί να συμβάλει στη σημαντική μείωση του αριθμού των σφαλμάτων που έγιναν στην παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης στο σπίτι, αυξάνοντας τη συνολική ακρίβεια των αποτελεσμάτων
  • Λειτουργεί με μπαταρίες (4xΑΑ συμπεριλαμβάνονται)
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.