Αγαπητοί πελάτες,

 

Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε καθημερινά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αλλά και τηλεφωνικά στο 216 800 2211 λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που επιτάσσουν οι κανόνες υγιεινής.


Όμως, σε συνέχεια της σχετικής απόφασης των αρμόδιων αρχών στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, από αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση συναλλαγών στον χώρο μας.


Είναι καθήκον όλων μας να πράξουμε με υπευθυνότητα και ευθύνη μας να προβούμε στη λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών μέτρων προστατεύοντας εσάς και τους συνεργάτες μας.


Με εκτίμηση,

Mercato.gr

OMRON M3 HEM 7154 E ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ

Omron

561-OMR-7154

Νέο

Το M3 προσφέρει την ακρίβεια και την αξιοπιστία που περιμένετε με πρόσθετες προηγμένες λειτουργίες που θα σας εμπιστεύονται στην ποιότητα και τη συνέπεια των αποτελεσμάτων. Το M3 είναι εφοδιασμένο με ένα εύκολο μανίκι (22-42 εκ.), Που σημαίνει ότι ταιριάζει στα περισσότερα μπράτσα των ενηλίκων. Η ενδεικτική λυχνία LED σηματοδοτεί εάν η αρτηριακή σας πίεση είναι υψηλότερη από την κανονική εμβέλεια. Η ένδειξη LED στην περιχειρίδα επιβεβαιώνει ότι αυτή  είναι τυλιγμένη σωστά στο βραχίονά σας: δεν είναι πολύ χαλαρή ή πολύ σφιχτή.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 57.90

με ΦΠΑ
  • Γρήγορες, ευκολες κι ακριβείς μετρήσεις
  • Λειτουργία πιεσόμετρου με ένα μόνο κουμπί
  • Intelli Περιτύλιγμα περιχειρίδας 22-42 εκ
  • Οδηγός περιτύλιξης του μανικιού
  • Ένδειξη LED που σηματοδοτεί εάν η αρτηριακή πίεση είναι υψηλότερη από τα όρια του φυσιολογικού
  • Ανεπίσημος ανιχνευτής καρδιακών παλμών
  • Δύο μνήμες χρηστών (60 μετρήσεις ανά χρήστη που δείχνουν και ημερομηνία και ώρα μέτρησης)
  • Το Intelli Wrap Cuff της OMRON διαθέτει μια ακριβή ζώνη μέτρησης που περιτυλίγει 360 ° γύρω από τον άνω βραχίονα, καθιστώντας πρακτικά αδύνατη την εσφαλμένη τοποθέτηση του μανικιού. Η χρήση του περιβλήματος Intelli Wrap μπορεί να συμβάλει στη σημαντική μείωση του αριθμού των σφαλμάτων που έγιναν στην παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης στο σπίτι, αυξάνοντας τη συνολική ακρίβεια των αποτελεσμάτων
  • Λειτουργεί με μπαταρίες (4xΑΑ συμπεριλαμβάνονται)
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.