Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Moulinex DD655D ΡΑΒΔΟΜΠΛΕΝΤΕΡ

448-MOU-0655

Νέο

Δημιουργήστε μείγματα παχύρρευστα έως κρεμώδη για τις συνταγές σας με το μπλέντερ χειρός Moulinex Quickforce που διαθέτει και κόπτη, δοχείο ανάμειξης και αυγοδάρτη. Με ισχύ 1000 Watt, 10 ταχύτητες και καταπληκτικό inox χρώμα, θα γίνει ο πολύτιμος βοηθός σας στην κουζίνα.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 64.50

με ΦΠΑ
  • Ισχύς 1000 WATT
  • 10 ταχύτητες
  • Εργονομικό σχεδιασμό για ευκολία στη χρήση
  • Διαθέτει δοχείο ανάμειξης 800ml
  • Kοπτήρα 500 ml
  • Αυγοδάρτη
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.