Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Princess Mixer 222204 με κάδο

Princess

445-PRI-222204

Νέο

Μίξερ με κάδο και μίξερ χειρός 2 σε 1!

Αυτό το μίξερ Princess διαθέτει περιστρεφόμενο κάδο χωρητικότητας 2.0L, 2 γάντζους ζύμης και 2 ροδέλες. Ο αναμείκτης χειρός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά και έχει λειτουργία turbo, λειτουργία εξαγωγής και 5 θέσεις ταχύτητας!

Περισσότερες πληροφορίες

€ 25.90

με ΦΠΑ

€ 44.90 με ΦΠΑ

-€ 19.00

  • Χωρητικότητα κάδου: 2 Λίτρα
  • Ισχύς: 200 WATT
  • 5 ταχύτητες και λειτουργία TURBO
  • Αξεσουάρ: 2 γάντζους ζύμης και 2 ροδέλες
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.