Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την αποφυγή συνωστισμού μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την αποθήκη μας ΜΟΝΟ στην περίπτωση που έχετε λάβει από εμάς email με την ημέρα και την ώρα παράδοσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

YOGHI H102 ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΓΙΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣΑΖ

YOGHI

819-YOG-H102

Νέο

Το κάλυμμα της Yoghi για κρεβάτι μασαζ είναι μαλακό, 100% βαμβακερό και πρακτικό. Προσφέρει μια αίσθηση απαλότητας και καθαριότητας. 

Περισσότερες πληροφορίες

€ 24.90

με ΦΠΑ

€ 34.90 με ΦΠΑ

-€ 10.00

  • Υλικό: 100% βαμβάκι (240gr / m2)
  • Με τα ελαστικά στο περίγραμμα για να είναι πολύ εύκολο να εφαρμοστεί στο κρεβάτι
  • Το κάλυμμα αποτελείται από 4 κομμάτια και ταιριάζει στο τραπέζι μασάζ 185x60x8.5cm με το 28x27x6.5 προσκέφαλο και 2 μπράτσα 35x9x4,5 εκ.
  • Προστατεύει από τη σκόνη
  • Απαλή και ευχάριστη πινελιά
  • Οδηγίες φροντίδας: πλυντήριο ρούχων 30 °, σιδέρωμα σε μέση θερμοκρασία, απαγορεύεται το στεγνωτήριο
  • Δεν έχει σχεδιαστεί για ασθενείς
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.