Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Beurer MG70

Beurer

457-BEU-MG70

Νέο

Beurer MG70 Infrared . Συσκευή Θεραπευτικού μασάζ με υπέρυθρες

Περισσότερες πληροφορίες

€ 74.90

με ΦΠΑ

Το Beurer MG70  Infrared διαθέτει ισχυρό σύστημα κρούσης για αποτελεσματικό μασάζ. Η κεφαλή μασάζ κρούσης προσφέρει καταπραυντική και χαλαρωτική θεραπεία για τους πονεμένους και κουρασμένους μύες. Η αποσπώμενη λαβή δίνει την δυνατότητα να φτάσετε σε δύσκολα σημεία στην πλάτη κα στα πόδια. Αφαιρώντας την λαβή μπορείτε να κάνετε δυναμικό μασάζ στα σημεία που φθάνετε εύκολα. Το κυρίως σώμα της συσκευής διαθέτει λαβή με ταινία velcro. Η ένταση του μασάζ μπορεί να ρυθμιστεί με τον περιστροφικό ρυθμιστή. Επιπλέον, η εφαρμογή υπέρυθρης θερμότητας ενισχύει την επίδραση του μασάζ που παρέχεται όχι μόνο με τη θέρμανση της επιφάνειας του δέρματος αλλά και με την τόνωση της κυκλοφορίας στην περιοχή. Αυτό επιτρέπει στο μασάζ να φτάσει σε βαθύτερα στρώματα ιστών και μυών βοηθώντας τη φυσική διαδικασία επούλωσης. Το εργονομικό σχήμα της λαβής κάνει την συσκευή εύκολη στη χρήση. Για την παροχή πρόσθετης ευελιξίας, η μονάδα pδιαθέτει τρεις ασφαλείς εναλλάξιμες κεφαλές, μία από τις οποίες έχει άκρα ρεφλεξολογίας.

Ευχάριστο και καταπραϋντικό μασάζ με ειδική λαβή για πρόσβαση στα δύδκολα σημεία
3 επίπεδα ρύθμισης στην ένταση μασάζ
2 ανταλλάξιμα εξαρτήματα μασάζ με περιστροφική στερέωση για ασφαλή στήριξη
Ανεξάρτητη ρύθμιση υπέρυθρης θερμότητας
Μη ολισθηρή λαβή
22 watt.
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.