Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Bissell Featherweight Pro 2024N

Bissell

487-BSL-2024N

Νέο

Το BISSELL Featherweight θα συμβάλει στη μείωση της προσπάθειας και του χρόνου που απαιτείται για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Είναι ιδανικό για τον καθαρισμό της βρωμιάς σε σκληρές επιφάνειες δαπέδου.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 44.90

με ΦΠΑ

Μετατρέπεται εύκολα σε κουπάκι χειρός πολλαπλών χρήσεων και είναι ιδανικό για γρήγορες παραλαβές στις σκάλες, τα ταπετσαρίες, τις κουρτίνες και το αυτοκίνητο.

2-IN-1 ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ

Ένα ευέλικτο ελαφρύ βύσμα καλωδίου ιδανικό για γρήγορο καθαρισμό γύρω από το σπίτι

Εξαιρετικό για χρήση σε χαλιά και σκληρά δάπεδα

Μετατρέπεται εύκολα σε κενό χειρός πολλαπλών χρήσεων

Το ελαφρύ και χωρίς σακούλες το καθιστά ιδανικό για γρήγορες και βολικές εργασίες καθαρισμού

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.