Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

BEURER ΛΑΜΠΑ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ Sanitas SIL 06

Beurer

695-BEU-IL11

Νέο

Θεραπεύστε τον εαυτό σας χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνετε στους γιατρούς και να χάνετε πολύτιμο χρόνο. Η BEURER προσφέρει ιατρικά προϊόντα σε οικονομική τιμή για σας.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 24.90

με ΦΠΑ

Θεραπεύστε τον εαυτό σας χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνετε στους γιατρούς και να χάνετε πολύτιμο χρόνο. Η Sanitas προσφέρει ιατρικά προϊόντα σε οικονομική τιμή για σας. Η λάμπα υπερύθρων SIL 60 αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με την συνεχής εκπομπής υπέρυθρης ακτινοβολίας 100 W. Tέλος έχει ειδική ρυθμιζόμενη βάση 5 θέσεων έτσι ώστε να το τοποθετήσετε στην κλίση που εσείς επιθυμείτε.

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.