Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Soehnle 66300 Smiley Dynamic Ψηφιακή Ζυγαριά Κουζίνας

Soehnle

455-SOE-66300

Νέο

Η ψηφιακή ζυγαριά κουζίνας Smiley Dynamic της Soehnle ζυγίζει έως και 5kg με διαβάθμιση ανά 1gr. Έχει οθόνη LCD με ευανάγνωστη ένδειξη βάρους και έχει λειτουργίες απόβαρου και αφής.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 19.90

με ΦΠΑ

Ωφέλιμο φορτίο 5 kg / 11 lb με ακρίβεια 1 g / 0,1oz

Σχεδιασμός Smiley

Μεγάλη οθόνη LCD

Εξοικονόμησης ενέργειας με τη λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης

Βολική λειτουργία πρόσθετου βάρους (απόβαρο)

Γυάλινη επιφάνεια πολύ εύκολη στο καθάρισμα

Υλικό : Γυαλί Ασφαλείας / Πλαστικό

Χρώμα : Λευκό

Διαστάσεις : W 17 x D 23 x H 2 cm

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.