Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Έκπτωση! Braun Silk Epil 7 7-700 SensoSmart

Braun 7-700 Silk Epil 7 SensoSmart

Braun

495-BRA-7700

Νέο

ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ BRAUN SILK-ÉPIL 7 EPILATOR. ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΚΟΝΤΕΣ ΤΡΙΧΕΣ. ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΩΔΥΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΑΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 78.00

με ΦΠΑ

ΤροφοδοσίαΕπαναφορτιζόμενη Μπαταρία
ΧρώμαΛευκό
ΑδιάβροχηΝαι
Εγγύηση24 μήνες
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.