Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ TOUCH ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ LED ECOLIGHT L2007L BLACK 48 Χ 45

ECOLIGHT

693-ECO-8651

Νέο

Φωτιστικό επιτραπέζιο Led με βάση από μέταλλο. Σχέδιο κύκλος με διάμετρο 45 εκατοστά. Ρυθμίζεται με την αφή Κατάλληλο για τον φωτισμό των εσωτερικών χώρων του σπιτιού σας.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 89.90

με ΦΠΑ

Τύπος Λαμπτήρα : Ταινία LED

Ισχύς : 28 Watt

Φωτεινότητα : 1176 Lm

Απόχρωση φωτός : θερμό

Ενεργειακή κλάση : Α+

Χρώμα : Μαύρο

Διαστάσεις : 45 εκ. Χ 48 εκ.

Εγγύηση : 2 έτη

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.