Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

AUKEY PA-D1 30W PD ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΠΡΙΖΑΣ ΜΕ DYNAMIC DETECT

Aukey

573-AUK-PAD1

Νέο

Ένας ισχυρός και ευέλικτος φορτιστής κατάλληλος για ένα ευρύ φάσμα συσκευών

Η δυναμική ανίχνευση (DynamicDetect)  AUKEY σημαίνει ότι έχετε πάντα τη μέγιστη διαθέσιμη ισχύ

Αποκτήστε 30 W από τη θύρα PDUSB-C όταν φορτίζετε μια μόνο συσκευή ή 18 W όταν χρησιμοποιούνται και οι δύο θύρες

1 θύραUSB-C, 1 θύραUSB-A

 

Περισσότερες πληροφορίες

€ 39.90

με ΦΠΑ

Dynamic Detect

Χρησιμοποιώντας ένα ειδικά σχεδιασμένο τσιπ, ο φορτιστής είναι σε θέση να καθορίσει πόσες θύρες χρησιμοποιούνται και πόση ισχύ χρειάζονται οι συνδεδεμένες συσκευές. Εάν είναι συνδεδεμένη μόνο μία συσκευή, το τσιπ είναι ικανό να κατευθύνει όλη την διαθέσιμη ισχύ σε αυτή τη συγκεκριμένη θύρα, αξιοποιώντας πλήρως το δυναμικό του φορτιστή. Όταν συνδέονται πολλές συσκευές, η ισχύς κατανέμεται έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η βέλτιστη φόρτιση.

Βολική φόρτιση | Σύγχρονη τεχνολογία

Αυτός ο φορτιστής τοίχου USB δύο θυρών παρέχει συνολική ισχύ 30W. Χρησιμοποιήστε το για να φορτίσετε ταυτόχρονα ένα φορητό υπολογιστή USB-C και μια συσκευή USB-A στο σπίτι σας ή τοποθετήστε τον στο σακίδιο ή στην τσάντα και χρησιμοποιήστε τον σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή στις διακοπές. Εύκολος στην μεταφορά αλλά και την αποθήκευση, χάρη στον compact σχεδιασμό του.

USB-C με Power Delivery 3.0

Το USB Power Delivery είναι ένα νέο καθολικό πρότυπο φόρτισης πολλαπλών τάσεων που ρυθμίζει δυναμικά την έξοδο ισχύος μέσω μιας σύνδεσης USB Type-C για την ασφαλή και αποτελεσματική φόρτιση ενός ευρέος φάσματος συμβατών συσκευών. Γρήγορη φόρτιση του νέου iPhone X, iPhone 8 ή iPhone 8+ έως και 50% μέσα σε 30 λεπτά. Χρησιμοποιείστε τον ίδιο προσαρμογέα τροφοδοσίας για να επαναφορτίσετε ένα MacBook ή MacBook Pro τύπου C σε πλήρη ταχύτητα.

 

Αυξυμένη Συμβατότητα

Σχεδιασμένο για να λειτουργεί με τις πιο δημοφιλείς συσκευές που υποστηρίζουν USB, όπως φορητούς υπολογιστές USB, tablet, iPhone, τηλέφωνα Android, ασύρματα ηχεία και ακουστικά, φορητά και φωτογραφικά μηχανήματα και πολλά ακόμη.

Ισχυρό και ασφαλές

Προηγμένα κυκλώματα και ενσωματωμένες λειτουργίες ασφαλείας συνεργάζονται για την προστασία των συσκευών σας από υπερβολικό ρεύμα, υπερθέρμανση και υπερφόρτιση. Ισχυρή και αποτελεσματική φόρτιση της συσκευής χωρίς ανησυχία.

Technology: Power Delivery 3.0, Dynamic Detect

Input: AC 100V-240V 50/60Hz

USB-C Output: DC 5V/3A 9V/3A 12V/2.5A 15V/2A 20V/1.5A

USB-A Output: DC 5V 2.4A

Max Power Output: 30W

Dimensions: 60*55*28mm

weight: 103g

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.