Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Μειωμένη τιμή! DURACELL VOYAGER ΣΕΤ ΤΡΙΩΝ ΦΑΚΩΝ

DURACELL ΣΕΤ VOYAGER Trio-E

350-DUR-DUT

Νέο

Σετ τριών φακών Duracell με ένταση φωτεινότητας 70, 60 και 50 Lumen αντίστοιχα. Ιδανικό σετ για κάθε σπίτι που θα σας συνοδεύει σε εκδρομές, βόλτες και κάθε άλλη δραστηριότηατ για ασφάλεια!

Περισσότερες πληροφορίες

€ 24.90

με ΦΠΑ

€ 34.90 με ΦΠΑ

-€ 10.00

  • Περιλαμβάνονται 3 φακοί
  • Μπαταρία 6xx AA & μπαταρίες AAA 5x
  • Περιλαμβάνει φακούς με ένταση 70, 60 και 50 Lumens Light
  • Βάρος προϊόντος 5,952 (σε κιλά)
  • Συσκευασμένες διαστάσεις:345x570x310mm

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.