Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Kenwood FP120 Πολυκόφτης

Kenwood

445-KEN-Ρ120

Νέο

Ο «επεξεργαστής» τροφίμων FP120 έχει λευκό και γκρι φινίρισμα και έρχεται με ένα κινητήρα 400W, με μπολ χωρητικότητας 1,4 λίτρων και ικανότητα εργασίας 800ml, καθώς και ένα μεγάλο εύρος εξαρτημάτων για τον τεμαχισμό και τρίψιμο των λαχανικών.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 56.90

με ΦΠΑ

Αυτό το χρήσιμο αξεσουάρ κουζίνας θα δώσει την απαραίτητη ταχύτητα στην προετοιμασία του φαγητού σας και θα βάλει σε τάξη λειτουργίες όπως «τεμαχισμός» «ανακάτεμα» και «μαγείρεμα». Η κοφτερή λεπίδα από ανοξείδωτο χάλυβα θα κόψει τα λαχανικά και ότι χρειάζεστε με το σωστό τρόπο ενώ το κλείστρο ασφαλείας θα σας βεβαιώνει πως ο κινητήρας θα ξεκινά και το καπάκι θα κλείνει (αλλιώς τίποτα δεν θα παίρνει μπροστά)

  • 1.4L χωρητικότητα μπολ
  • Ισχυρό μοτέρ 400W
  • Ανοξείδωτου χάλυβα λεπίδα κοπής
  • 1-ταχύτητα συν παλμό
  • Πλήρης ασφάλεια
  • Καουτσούκ πόδια για ασφάλεια και προστιθέμενη σταθερότητα
  • Πλένονται στο πλυντήριο πιάτων για εύκολο καθαρισμό
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.