Για την προστασία των στοιχείων που διακινούνται μέσω της Ιστοσελίδας www.mercato.grχρησιμοποιείται λογισμικό SSL (Secure Sockets Layer). Το SSL αποτελεί ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας το οποίο κρυπτογραφεί την επικοινωνία μεταξύ του τερματικού σας και του server του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Παρέχουμε ευκολίες παραλαβής ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας! Επιλέξτε αυτόν που σας εξυπηρετεί στο τελικό στάδιο παραγγελίας του προϊόντος σας.
Θέλετε να σιδερώνετε τα ρούχα σας χωρίς φόβο καψίματος των ρούχων σας? Δοκιμάστε το σίδερο ατμού της Harper με ασφάλεια υπερθερμανσης. Είναι ισχυρό με 2200 Watt, με αντικολλητική πλάκα, λειτουργία ψεκασμού και δυνατότητα ρύθμισης παροχής ατμού.
Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.