Αγαπητοί πελάτες, 

Σας ενημερώνουμε ότι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από τις 10 Αυγούστου έως και τις 17 Αυγούστου. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα αυτό θα αποσταλούν από τις 18 Αυγούστου και μετά. 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση. 

Σας ευχόμαστε καλές διακοπές!

BISSELL SteamShot 2635J ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ

Bissell

487-BSL-2635J

Νέο

Το SteamShot είναι ένα φορητό καθαριστικό ατμού. Ζυγίζοντας μόλις 2,3 κιλά και με ένα καλώδιο 4,8 μέτρων, αυτή η συμπαγής μηχανή καθαρισμού με ατμό είναι απλή και εύκολη στη χρήση σε διάφορες σκληρές επιφάνειες. Έρχεται με μια ποικιλία εξαρτημάτων για τον καθαρισμό μιας ποικιλίας επιφανειών και η δεξαμενή των 360ml μπορεί να δώσει έως και 10 λεπτά συνεχούς ατμού. Το SteamShotSteamBissell διαθέτει ισχυρό θερμαντήρα 1000 watt και ο διακόπτης ατμού κατά παραγγελία σημαίνει ότι ο ατμός παράγεται μόνο όταν το χρειάζεστε, διατηρώντας την ενέργεια και μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμού. Δεδομένου ότι χρησιμοποιεί μόνο ατμό για καθαρισμό δεν υπάρχουν χημικές ουσίες.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 59.90

με ΦΠΑ

Γενικά Χαρακτηριστικά

Καθαρισμός επιφάνειας: Χαλιά, ταπετσαρίες, σκάλες, αυτοκίνητα, αφαίρεση σημείου & κηλίδας για χαλί

Χρώμα: Λευκό & Κόκκινο

Ισχύς: 1050W

Τεχνικές προδιαγραφές

Χωρητικότητα δοχείου νερού (L): 0,36 L

Μήκος καλωδίου (m):  4,8 μ

Βάρος:  2,3 kg

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.