Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

BISSELL Steam Mop Select 23V8

Bissell

487-BSL-23V8

Νέο

Υψηλής ποιότητας καθαρισμός για σκληρά πατώματα

Καθαρίστε τέλια το πάτωμα σας χωρίς κουβά και σφουγγαρίστρα με το BissellSteamMopSelect το οποίο εξαλείφει το 99.9% των μικροβίων και των βακτηριδίων για ένα άψογα καθαρό πάτωμα. Το SteamMopSelect είναι ελαφρύ και ευέλικτο και η τριγωνική κεφαλή του καθαρίζει δυσπρόσιτες περιοχές

Περισσότερες πληροφορίες

€ 130.00

με ΦΠΑ

Επιφάνεια: Σκληρή επιφάνεια δαπέδων

Χρώμα: Τιτάνιο / κοκκινο

Ισχις: 1600W

Επίπεδο θορύβου: 79 dB

Βάρος: 3,1 kg

Εύκολη περιστρεφόμενη βάση: Ναι

Χρόνος συνεχόμενου ατμού : 15 λεπτά

Χωρητικότητα: 0,5 L

Τηλεσκοπικό χερούλι: Ναι

Μήκος καλωδίου: 5,5 m

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.