Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Μειωμένη τιμή! Αριθμομηχανή Casio SL-300TV

Αριθμομηχανή Casio SL-300TV

Casio

520-CAS-300Τ

Νέο

Ευδιάκριτη μεγάλη οθόνη 8 ψηφίων, δυνατότητα υπολογισμών με ποσοστό φόρου, υπολογισμός κόστους-κέρδους (cost/sell/margin), και διπλό σύστημα τροφοδοσίας (ηλιακό/μπαταρίας)

Περισσότερες πληροφορίες

€ 6.00

με ΦΠΑ

€ 12.90 με ΦΠΑ

-€ 6.90

  • Ευδιάκριτη μεγάλη οθόνη 8 ψηφίων
  • Δυνατότητα υπολογισμών με ποσοστό φόρου
  • Υπολογισμός κόστους-κέρδους (cost/sell/margin)
  • Key Rollover για γρήγορη με ακρίβεια πληκτρολόγηση
  • Μεταλλική επένδυση
  • Διπλό σύστημα τροφοδοσίας (ηλιακό/μπαταρίας)
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.