Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

PANASONIC ES-LL21 ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Panasonic

491-PAN-LL21

Νέο

Η ξυριστική μηχανή Panasonic ESLL21 διαθέτει 3 ανθεκτικές ανοξείδωτες λεπίδες που κόβουν τις τρίχες ομοιόμορφα και προσφέρει άψογο αποτέλεσμα ακόμα και στα πιο σκληρά και πυκνά γένια. Η νέα τεχνολογία που διαθέτει "shaving sensor" αναγνωρίζει την πυκνότητα στα γένια σας και προσδίδει ένταση όπου χρειάζεται ενώ προστατεύει το δέρμα σας από ερεθισμούς. Είναι αδιάβροχη οπότε μπορείς να την ξεπλένεις κάτω από τρεχούμενο νερό για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. 

Περισσότερες πληροφορίες

€ 88.90

με ΦΠΑ
  • Ξυριστική μηχανή για υγρό και στεγνό ξύρισμα
  • Πλενόμενη, με ασφαλή χρήση λεπίδας
  • 3 ανθεκτικές ανοξείδωτες λεπίδες
  • Κλίση λεπίδων 30° για βαθύ ξύρισμα
  • Διαθέτει ξυραφάκι για περιοχές όπως φαβορίτες ή λαιμός
  • Πλήρης φόρτιση σε 1 ώρα για αυτονομία 50 λεπτών
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.