Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Wahl Groomsman Rechargeable 9916-1117

Wahl

492-WAH-9916

Νέο

Wahl Groomsman Rechargeable 9916-1117 

Επαναφορτιζόμενο Trimmer περιποίησης για γένια.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 23.90

με ΦΠΑ

• Επαναφορτιζόμενη, ασύρματη λειτουργία για ελεύθερη κίνηση
• Ιδανικό για γενειάδες, φαβορίτες, τρίχες προσώπουκαι σώματος
• Μέχρι 60 λεπτά ασύρματη χρήση σε πλήρη φόρτιση
• Διαθέτει μήκη κοπής από 0,5 mm έως 13 mm
• Λεπίδες ακριβείας από ατσάλι για βέλτιστη κοπή

Ιδανικό για το κόψιμο των τριχών του προσώπου καθώς και άλλων τριχών του σώματος. Το επαναφορτιζόμενο σετ κοπής παρέχει την ελευθερία της χωρίς καλώδια χρήσης. Τα χτενάκια των 6 θέσεων προσφέρουν ποικίλα μήκη κοπής για να ταιριάζουν στην επιθυμητή εμφάνιση σας. Ο εργονομικός σχεδιασμός με μαλακή λαβή αφής δίνει πλήρη έλεγχο και άνεση για την ευκολία της χρήσης. Οι χαλύβδινες λεπίδες ακριβείας έχουν σχεδιαστεί για να παραμένουν αιχμηρές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ιδανικό φινίρισμα χρωμίου.

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.