Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Panasonic ER-GB52

Panasonic

492-PAN-GB52

Νέο

Panasonic ER-GB52 Wet and Dry Beard and Body Trimmer

Περισσότερες πληροφορίες

€ 44.50

με ΦΠΑ

Πλήρως πλενόμενη.

Κοπή γένιων: 20 διαφορετικά μήκη κοπής (διαστήματα 0,5-10mm, 0,5mm) παρέχουν απόλυτο έλεγχο και ευελιξία για την επίτευξη του επιθυμητού μήκους της γενειάδας.

Χρόνος φόρτισης 8 ωρών για 40 λεπτά χρήσης

Κοπή σώματος: Το εξάρτημα του σώματος σας επιτρέπει να κόψετε απαλά τις λεπτές περιοχές του σώματός σας, προστατεύοντας ταυτόχρονα το δέρμα σας, το οποίο το καθιστά ιδανικό για την περιποίηση των μασχαλών, των ώμων, των ποδιών και της βουβωνικής χώρας.

Λεπίδες επικαλυμμένες με τιτάνιο για ακρίβεια και ευκρίνεια

Υγρό & ξηρό - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξηρό ή με αφρό ή τζελ για βέλτιστη ομαλή περιποίηση.

Επαναφορτιζόμενη

Διαθέτει κλείδωμα ταξιδιού

Τα εξαρτήματα περιλαμβάνουν: προστατευτικό λεπίδας, βάση φόρτισης και προσαρμογέα 2 ακίδων

Παγκόσμια τάση

Το ER-GB52 είναι ιδανικό για την περιποίηση των μασχαλών, των ώμων, των ποδιών και της βουβωνικής χώρας

Ο αδιάβροχος σχεδιασμός σάς επιτρέπει να ξεπλύνετε την μηχανη  με τρεχούμενο νερό για εύκολη και υγιεινή συντήρηση.

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.