Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

WAHL 79305-2317 ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Wahl

492-WAH-79305/2317

Νέο

• Ρυθμιζόμενο ύψος κοπής
• Λεπίδες ακριβείας
• Μήκος κοπής από 0,8 έως 13 mm
• Περιλαμβάνει ένα σύνολο τεσσάρων χτενών προσαρμογής
• Το κιτ είναι έτοιμο με ψαλίδι κομμωτικής και χτένα κουρέματος
• Εξαρτήματα συντήρησης συσκευασμένα σε μια μαλακή θήκη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση ή μεταφορά
• 3 χρόνια εγγύηση.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 27.50

με ΦΠΑ
Ιδανική συσκευή για κούρεμα στο σπίτι. Αυτό το σετ Wahl Vari Clip Hair Clipper είναι μία ρυθμιζόμενη μηχανή ρεύματος. Με ρυθμιζόμενο μοχλό αντίχειρα για να μεταβάλλετε το ύψος κοπής και τέσσερις χτένες, μπορείτε να επιτύχετε μια ποικιλία από μήκη κοπής που κυμαίνονται από 0,8 χιλιοστά έως 13 χιλιοστά, ώστε να μπορείτε να επιτύχετε το επιθυμητό στυλ σας. Οι χαλύβδινες λεπίδες υψηλής ακριβείας απαιτούν μόνο περιστασιακή λίπανση, που περιλαμβάνεται, για να τις διατηρήσετε σε άριστη κατάσταση . Το σετ περιλαμβάνει επίσης ένα ψαλίδι, μια χτένα της κορίτσας, λάδι κλιπ, μια βούρτσα καθαρισμού λεπίδων, καθώς και μια μαλακή θήκη για να την αποθηκεύσετε.
ΤροφοδοσίαΡεύμα
ΧρώμαΓκρι
Σκάλες Κοπής8
ΑδιάβροχηΌχι
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.