Αγαπητοί πελάτες,

 

Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε καθημερινά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αλλά και τηλεφωνικά στο 216 800 2211 λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που επιτάσσουν οι κανόνες υγιεινής.


Όμως, σε συνέχεια της σχετικής απόφασης των αρμόδιων αρχών στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, από αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση συναλλαγών στον χώρο μας.


Είναι καθήκον όλων μας να πράξουμε με υπευθυνότητα και ευθύνη μας να προβούμε στη λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών μέτρων προστατεύοντας εσάς και τους συνεργάτες μας.


Με εκτίμηση,

Mercato.gr

4SMARTS Βάση Στήριξης Αεραγωγού Αυτοκινήτου CLAMPMAG CHROME 469145

4SMARTS

797-SMR-469145

Νέο

Τοποθετήστε το smartphone ή τις συσκευές πλοήγησης με εξαιρετική ασφάλεια στo σύστημα εξαερισμού του οχήματός σας με τη μαγνητική λαβή Clampmag Chrome 4smarts. Χάρη στον κλειδωμένο σφαιρικό σύνδεσμο, η λαβή είναι εξαιρετικά ευέλικτη και ικανή να στερεώνει τις συσκευές σας σχεδόν σε οποιαδήποτε γωνία που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 19.90

με ΦΠΑ
  • Το βιδωτό βύσμα επιτρέπει ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης και εξαιρετικά σταθερό κράτημα στο άνοιγμα
  • Κατάλληλη για όλα τα smartphones και συσκευές πλοήγησης GPS
  • Ισχυροί μαγνήτες για ασφαλή κράτημα
  • Δυνατότητα περιστροφής 360 ° και γωνία περιστροφής 90 ° εξασφαλίζει έναν ξεχωριστό προσανατολισμό ακόμα και κατά την οδήγηση
  • Οι απαλές επιφάνειες από καουτσούκ στις περιοχές σύνδεσης προστατεύουν από γρατζουνιές
  • Η επιφάνεια από καουτσούκ στο εσωτερικό του σφιγκτήρα προστατεύει το αυτοκίνητο από γρατζουνιές και διατηρεί την συσκευή προσαρτημένη και ασφαλής από τις κραδασμούς που προκλήθηκαν από το δρόμο
  • Ελεύθερο οπτικό πεδίο στους δρόμους, καθώς η συσκευή δεν στερεώνεται στο μπροστινό παράθυρο
  • Εύκολη αποθήκευση χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις (περίπου 51 x 40 x 10 mm)

Πως δουλεύει:

Κολλώντας τη συμπεριλαμβανόμενη αυτοκόλλητη μεταλλική πλάκα στη συσκευή σας, προσκολλάται τέλεια στο μαγνητικό στήριγμα. Η πλάκα μπορεί να εφαρμοστεί είτε απευθείας στο smartphone σας είτε στο εσωτερικό της θήκης του smartphone σας ή σε μια συσκευή πλοήγησης. Για βέλτιστα αποτελέσματα καθαρίστε την πίσω πλευρά του εξοπλισμού πριν κολλήσετε την πλάκα σε αυτό.

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.