Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Philips SHB3075 Bluetooth

Philips

264-PHI-3075BK

Νέο

Τα ακουστικά Philips BASS + παίζουν έντονο, σφιχτό μπάσο σε ένα κομψό, συμπαγές πακέτο. Τα ασύρματα ακουστικά Bluetooth είναι για όσους χρειάζονται περισσότερο μπάσο στα ακουστικά τους χωρίς επιπλέον όγκο.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 39.00

με ΦΠΑ

Έντονο μπάσο που μπορείτε να νιώσετε

Ηχομόνωση για καλύτερη εμπειρία ακρόασης 

Ρυθμιζόμενα ακουστικά για βέλτιστη άνεση

Έλεγχος κλήσεων, μουσικής και έντασης με διακόπτες

Μαλακά μαξιλαράκια για άνεση

Σχεδιασμός επίπεδης αναδίπλωσης για εύκολη φορητότητα

Ασύρματη τεχνολογία Bluetooth

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία που προσφέρει μέχρι και 12 ώρες χρόνο αναπαραγωγής

Καλώδιο φόρτισης USB

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.