Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ JVC HAF 10C

JVC

262-JVC-AF10

Νέο

Το HAF10C είναι ένα στερεοφωνικό ακουστικό στο αυτί της JVC. Έχει μοναδικό και κομψό σχεδιασμό. Δίνει τη χαρά της μουσικής και του αθλητισμού. Έχει ένα άνετο μαλακό αυτί μπουμπούκια. Έχει ισχυρή μονάδα οδήγησης νεοδυμίου 13,5 χιλιοστών. Παρέχει μια δυνατή εμπειρία μπάσων και ήχου. Έρχεται με μια βολική θήκη μεταφοράς

Περισσότερες πληροφορίες

€ 4.99

με ΦΠΑ

Χαρακτηριστικά: 

Ισχυρός ήχος για MP3 player. 
Απόκριση συχνότητας: 20-20.000Hz. 
Ευαισθησία: 98 dB / 1mW. 
Μονάδα οδήγησης 13,5 mm. 
Μέγιστη ικανότητα εισόδου: 300mW (IEC). 
Ονομαστική αντίσταση: 32 ohms. 
Μήκος καλωδίου: 3,94 πόδια.

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.