Αγαπητοί πελάτες,

 

Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε καθημερινά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αλλά και τηλεφωνικά στο 216 800 2211 λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που επιτάσσουν οι κανόνες υγιεινής.


Όμως, σε συνέχεια της σχετικής απόφασης των αρμόδιων αρχών στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, από αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση συναλλαγών στον χώρο μας.


Είναι καθήκον όλων μας να πράξουμε με υπευθυνότητα και ευθύνη μας να προβούμε στη λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών μέτρων προστατεύοντας εσάς και τους συνεργάτες μας.


Με εκτίμηση,

Mercato.gr

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ JVC HAF 10C

JVC

262-JVC-AF10

Νέο

Το HAF10C είναι ένα στερεοφωνικό ακουστικό στο αυτί της JVC. Έχει μοναδικό και κομψό σχεδιασμό. Δίνει τη χαρά της μουσικής και του αθλητισμού. Έχει ένα άνετο μαλακό αυτί μπουμπούκια. Έχει ισχυρή μονάδα οδήγησης νεοδυμίου 13,5 χιλιοστών. Παρέχει μια δυνατή εμπειρία μπάσων και ήχου. Έρχεται με μια βολική θήκη μεταφοράς

Περισσότερες πληροφορίες

€ 4.99

με ΦΠΑ

Χαρακτηριστικά: 

Ισχυρός ήχος για MP3 player. 
Απόκριση συχνότητας: 20-20.000Hz. 
Ευαισθησία: 98 dB / 1mW. 
Μονάδα οδήγησης 13,5 mm. 
Μέγιστη ικανότητα εισόδου: 300mW (IEC). 
Ονομαστική αντίσταση: 32 ohms. 
Μήκος καλωδίου: 3,94 πόδια.

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.