Αγαπητοί πελάτες,

 

Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε καθημερινά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αλλά και τηλεφωνικά στο 216 800 2211 λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που επιτάσσουν οι κανόνες υγιεινής.


Όμως, σε συνέχεια της σχετικής απόφασης των αρμόδιων αρχών στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, από αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση συναλλαγών στον χώρο μας.


Είναι καθήκον όλων μας να πράξουμε με υπευθυνότητα και ευθύνη μας να προβούμε στη λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών μέτρων προστατεύοντας εσάς και τους συνεργάτες μας.


Με εκτίμηση,

Mercato.gr

Urbanears Humlan Ακουστικά

Urbanears

Νέο

Τα Humlan ήρθαν για να ταράξουν την αγορά των ακουστικών. Ακριβώς όπως και τα αγαπημένα σας μπλουζάκια μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο. Σχεδιασμένα με χρήσιμες λειτουργίες όπως το να μοιράζεστε την μουσική που ακούτε και να απαντάτε σε κλήσεις κατά την διάρκεια της χρήσης τους.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 39.50

με ΦΠΑ

Πλένονται στο Πλυντήριο

Τα Humlan έχουν μέρη τα οποία μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο (headband & μαξιλαράκια αυτιών).

Ενσνωματωμένο μικρόφωνο

Χρησιμοποιείστε τα ως hands free, και απαντήστε στις κλήσεις σας

Μοιραστείτε την Μουσική σας

Μέσω της υποδοχής μπορείτε να μοιραστείτε την μουσική που ακούτε με έναν φίλο σας. Απλά τοποθετήστε ένα ακόμη ζευγάρι ακουστικά στην υποδοχή που βρίσκεται στο Humlan.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μέγεθος Μονάδας Οδήγησης: 40 mm (χειροποίητη)
Αντίσταση: 32 Ω
Μέγιστη Ισχύς Εισόδου: 5 mW
Απόκριση συχνότητας: 20 Hz-20 kHz
Ευαισθησία: 100 dB
Συνδεσιμότητα: Jack 3,5 mm

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.