Αγαπητοί πελάτες,

 

Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε καθημερινά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αλλά και τηλεφωνικά στο 216 800 2211 λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που επιτάσσουν οι κανόνες υγιεινής.


Όμως, σε συνέχεια της σχετικής απόφασης των αρμόδιων αρχών στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, από αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση συναλλαγών στον χώρο μας.


Είναι καθήκον όλων μας να πράξουμε με υπευθυνότητα και ευθύνη μας να προβούμε στη λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών μέτρων προστατεύοντας εσάς και τους συνεργάτες μας.


Με εκτίμηση,

Mercato.gr

Philips SHM3100U Ακουστικά για notebook

Philips

262-PHI-3100

Νέο

Αυτά τα ακουστικά είναι ιδανικά για όσους βρίσκονται εν κινήσει και επιζητούν ήχο καλής ποιότητας και καθαρή φωνή. Το μίνι μικρόφωνο που είναι ενσωματωμένο στο καλώδιο είναι διακριτικό και εξασφαλίζει καθαρή σύνδεση.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 12.90

με ΦΠΑ

Καθαρή συνομιλία κάθε φορά
• Πολύ ευαίσθητο μικρόφωνο για καθαρή λήψη φωνής

Σχεδιασμένο να σας ταιριάζει
• Βέλτιστο μέγεθος ακουστικών για άψογη εφαρμογή και άνεση

Απολαυστική ακρόαση
• Μαγνήτης νεοδυμίου που βελτιώνει την απόδοση μπάσων και την ευαισθησία

Πολύ ευαίσθητο μικρόφωνο
Αυτά τα ακουστικά αποτελούν την ιδανική λύση για ευκρινείς online συνομιλίες χωρίς διακοπές, 
καθώς διαθέτουν πολύ ευαίσθητο μικρόφωνο που συλλαμβάνει τη φωνή σας.

Μαγνήτης νεοδυμίου
Το νεοδύμιο είναι το καλύτερο υλικό για την παραγωγή ισχυρών μαγνητικών πεδίων που σημαίνει μεγαλύτερη ευαισθησία στο πηνίο φωνής, καλύτερη απόκριση μπάσων και υψηλότερη ποιότητα ήχου.

Βέλτιστο μέγεθος ακουστικών
Βέλτιστο μέγεθος ακουστικών για άψογη εφαρμογή και άνεση

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.