Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Audio Technica ATH-SR5 Black

Audio Technica

264-ATH-SR5BK

Νέο

Audio-Technica ATH-SR5BT Black OnEar Bluetooth Headphones

Το ATH-SR5 διαθέτει αποσπώμενο καλώδιο έξυπνου τηλεφώνου 1,2 μ. (3.9 ') με ενσωματωμένο μικρόφωνο και χειριστήρια για εύκολη απάντηση στις κλήσεις και διαχείριση της αναπαραγωγής (αναπαραγωγή, παύση, γρήγορη μετακίνηση, αντίστροφη μετάβαση, επόμενο / προηγούμενο κομμάτι) μουσική και βίντεο σε συμβατά smartphones και άλλες φορητές συσκευές. Η ευέλικτη περιστρεφόμενη σχεδίαση και τα μαλακά αφρώδη αφρώδη μνήμη και η κεφαλόδεσμος επιτρέπουν σε αυτά τα ελαφριά ακουστικά να ταιριάζουν άνετα και με ασφάλεια στα αυτιά για πολλές ώρες απόλαυσης.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 79.90

με ΦΠΑ

€ 119.90 με ΦΠΑ

-€ 40.00

Με ισχυρά προγράμματα οδήγησης ήχου υψηλής ανάλυσης 45 mm (εύρος συχνοτήτων 5-40.000 Hz), τα ακουστικά On-Ear ATH-SR5 σάς δίνουν τη δυνατότητα να ακούτε τη μουσική σας όπως ποτέ άλλοτε, με όλη τη δύναμη και τη λεπτομέρεια της, ενώ παράλληλα σας χαρίζει άνεση και ευκολία από ένα ελαφρύ, φορητό σχέδιο.

Το ATH-SR5 διαθέτει αποσπώμενο καλώδιο έξυπνου τηλεφώνου 1,2 μ. (3.9 ') με ενσωματωμένο μικρόφωνο και χειριστήρια για εύκολη απάντηση στις κλήσεις και διαχείριση της αναπαραγωγής (αναπαραγωγή, παύση, γρήγορη μετακίνηση, αντίστροφη μετάβαση, επόμενο / προηγούμενο κομμάτι) μουσική και βίντεο σε συμβατά smartphones και άλλες φορητές συσκευές. Η ευέλικτη περιστρεφόμενη σχεδίαση και τα μαλακά αφρώδη αφρώδη μνήμη και η κεφαλόδεσμος επιτρέπουν σε αυτά τα ελαφριά ακουστικά να ταιριάζουν άνετα και με ασφάλεια στα αυτιά για πολλές ώρες απόλαυσης.

  • Large 45 mm drivers for outstanding Hi-Res Audio reproduction
  • Lightweight headphones with flexible swivel design
  • Soft, memory foam earpads and easily adjustable headband slider provide a comfortable on-ear fit
  • 1.2 m (3.9') detachable cable with mic/controls for use with smartphones and other portable devices
  • Includes carrying pouch
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.