Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Σύνολο προϊόντων από Dirt Devil

 • Dirt Devil DD5550-0 Infinity Rebel 52 HE
  485-DRT-5550

  H ηλεκτρική σκούπα Dirt Devil Infinity Rebel 52 HE είναι μια ηλεκτρική σκούπα με τεχνολογία multicyclone, υψηλής απόδοσης, ισχύος 1000 watt, με πολύ υψηλή ισχύ αναρρόφησης, χωρίς σακούλα συλογής σκόνης. Κατασκευασμένη με βάση τις τελευταίες τεχνολογίες έχει πολύ μικρό βάρος , συμπαγές σώμα και μέγιστη ισχύ αναρρόφησης

  € 119.90

Δείτε Επίσης

  Κατασκευαστές

  Προμηθευτές

  Κανένας προμηθευτής

  Αποδοχή

  Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.