Αγαπητοί πελάτες,

 

Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε καθημερινά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αλλά και τηλεφωνικά στο 216 800 2211 λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που επιτάσσουν οι κανόνες υγιεινής.


Όμως, σε συνέχεια της σχετικής απόφασης των αρμόδιων αρχών στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, από αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση συναλλαγών στον χώρο μας.


Είναι καθήκον όλων μας να πράξουμε με υπευθυνότητα και ευθύνη μας να προβούμε στη λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών μέτρων προστατεύοντας εσάς και τους συνεργάτες μας.


Με εκτίμηση,

Mercato.gr

Controllers & Dimmers 

Υπάρχουν 6 προϊόντα.
Προβολή 1 - 6 από 6 προϊόντα
 • Philips Hue Dimmer Switch
  540-PHI-506943

  Ελέγξτε τους λαμπτήρες Philips hue χωρίς smartphone ή tablet. Με τον ασύρματο διακόπτη Philips Hue Dimmer Switch μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα φώτα και να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα. Μέσω της εφαρμογής Philips hue, μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του διακόπτη και να προσθέσετε τα αγαπημένα σας σκηνικά φωτισμού Philips hue.

  € 19.90
 • Philips Hue Motion Sensor
  540-PHI-743171

  Συνέδεσε τον αισθητήρα κίνησης Philips Hue στο Hue Bridge μέσω του Hue app και αυτόματα μπορείς να ανοίγεις τα φώτα όταν εισέρχεσαι μέσα σε ένα δωμάτιο. Χάρη στον αισθητήρα integrated daylight τα φώτα μπορούν να ανοίγουν όταν είναι απαραίτητο. Η εφαρμογή κινητών Philips Hue app μπορεί να αλλάζει την φωτοευαισθησία του αισθητήρα ώστε να διεγείρεται όταν...

  € 39.95
 • Philips Hue Outdoor sensor 8718699625474
  540-PHI-625474

  Ελέγξτε τα φώτα εξωτερικού χώρου αυτόματα προσθέτοντας έναν αισθητήρα εξωτερικού χώρου Philips Hue στο σύστημά σας. Ο αισθητήρας λειτουργεί με μπαταρίες και είναι εντελώς ασύρματος, ώστε να μπορείτε να τον τοποθετήστε οπουδήποτε. Απλά περάστε δίπλα του και ενεργοποιήστε τα φώτα σας.

  € 49.99
 • Philips Hue Bridge 2.0
  540-PHI-511800

  Η καρδιά του συστήματος Philips Hue. Η γέφυρα της Philips Hue σας επιτρέπει να χειρίζεστε έως και 50 λάμπες και 12 συσκευές φωτισμού Philips Hue κατευθείαν απο το smartphone σας.

  € 58.90
 • Philips Hue Tap Switch (Διακόπτης Χειρισμού)
  540-PHI-743133

  Ο διακόπτης Philips Hue tap δίνει τον έλεγχο των έξυπνω λαμπτήρων Philips Hue bulbs στα χέρια σας όταν η iOS συσκευή σας είναι στη φόρτιση ή χρησιμοποιείται από κάποιον άλλον. Εκτός από το να ανάβει το φως, ο Hue tap διαθέτει τέσσερα κουμπιά που σου δίνουν άμεσα την επιλογή της αγαπημένης σου σκηνής που έχεις δημιουργήσει με την εφαρμογή της Hue ή να...

  € 59.00
 • Philips Hue Play HDMI Sync Box
  540-PHI-704803

  Συγχρονίστε τις έξυπνες λάμπες hue στο περιεχόμενο της τηλεόρασης στην οθόνη σας με το κουτί συγχρονισμού HDMIHuePlaySync. Τέσσερις είσοδοι HDMI σάς δίνουν τη δυνατότητα να συνδέσετε τις συσκευές πολυμέσων σας με τη ρύθμιση Hue, με αποτέλεσμα μια γρήγορη, απρόσκοπτη απεικόνιση πολύχρωμου έξυπνου φωτισμού που ανταποκρίνεται και αντανακλά το περιεχόμενο που...

  € 249.95

Δείτε Επίσης

  Αποδοχή

  Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.