Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

SONY SRS-T33 ΑΣΗΜΙ ΦΟΡΗΤΑ ΗΧΕΙΑ

Sony

281-SNY-ST33

Νέο

Δεν θέλετε να φορέσετε ακουστικά μόνο για να απολαύσετε λίγο από τη δική σας μουσική πίσω στο ξενοδοχείο; Πάρτε μερικούς ομιλητές μαζί σας. Με το μοναδικό πλαίσιο του SRS-T33 και τον συμπαγή, πτυσσόμενο σχεδιασμό, τα φορητά ηχεία Sony με 1 watt ανά κανάλι θα ταξιδεύουν οπουδήποτε κι αν κάνετε. Το μικρό πακέτο προσφέρει ακόμα καλωδιακή διαχείριση και διαχείριση αποθήκευσης.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 23.80

με ΦΠΑ
  • Μονό πλαίσιο, διπλά ηχεία με 1 watt ανά κανάλι x 2
  • Ο συμπαγής, αναδιπλούμενος σχεδιασμός επιτρέπει εύκολη μεταφορά από όπου και αν παίρνετε τη φορητή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής ή ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής
  • Οι οδηγοί μαγνητών νεοδυμίου 1,3 ιντσών παράγουν υψηλή απόδοση ενέργειας για μεγαλύτερη κίνηση των ηχείων, δύναμη και ακουστική ακρίβεια
  • Με μαγνητική θωράκιση, έτσι ώστε τα ηχεία να μην διαταράσσουν εικόνες όταν βρίσκονται κοντά σε τηλεόραση ή οθόνη
  • Λειτουργεί για 24 ώρες σε DC (Μπαταρία 2xAAA) (δεν περιλαμβάνεται)? λειτουργεί επίσης ως παθητικό σύστημα που οδηγείται από τη φορητή σας συσκευή (δεν απαιτείται ισχύς)
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.