Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Samsung DA-E550 Multimedia Ηχείο

Samsung

240-SAM-E550

Νέο

Το πρώτο σύστημα Audio Dock με δύο υποδοχές στον κόσμο

Απολαύστε μουσική απαράμιλλης ποιότητας στο λεπτό

Αξιοποιήστε στο έπακρο όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής Audio Dock της Samsung

Ακούστε μουσική απευθείας από το USB σας

Συνδεσιμότητα AUX

Περισσότερες πληροφορίες

€ 99.00

με ΦΠΑ

Το πρώτο σύστημα Audio Dock με δύο υποδοχές στον κόσμο
Αφεθείτε στην αξιοπιστία του Audio Dock της Samsung και απολαύστε ώρες ατελείωτης ψυχαγωγίας. Το σύστημα Audio Dock με δύο υποδοχές προσφέρει στους λάτρεις της μουσικής για πρώτη φορά τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τη μουσική τους από διάφορες έξυπνες συσκευές, όπως οι Samsung Galaxy S II και Galaxy Note ή από άλλα προϊόντα, μεταξύ των οποίων το iPhone και το iPod. Το εξαιρετικό αυτό προϊόν προσφέρει μοναδική ευελιξία συγκεντρώνοντας τις δυνατότητες διαφορετικών ηχοσυστημάτων σε μία συσκευή και γλυτώνοντας τους χρήστες από την ταλαιπωρία της αγοράς ξεχωριστών συμβατών συστημάτων ήχου για τις επιμέρους έξυπνες συσκευές.

Απολαύστε μουσική απαράμιλλης ποιότητας στο λεπτό
Χάρη στην τεχνολογία Bluetooth 3.0 και στο υψηλής ποιότητας codec apt-X, η μεταφορά της μουσικής δεν συνεπάγεται πλέον μείωση της ποιότητας. Το Audio Dock της Samsung παρέχει τη δυνατότητα ταχύτερης μετάδοσης δεδομένων χωρίς να θυσιάζεται η αρχική ποιότητα του ήχου, όπως συμβαίνει συνήθως με τη συμπίεση αρχείων. Η δημοφιλής τεχνολογία Bluetooth 3.0 και το αξιόπιστο codec apt-X διατηρούν το επίπεδο της ποιότητας των δεδομένων υψηλό και επιτρέπουν ακόμα και τη μεταφορά μουσικής σε ποιότητα CD. Έτσι, αν έχετε πάρει το ζήτημα της ποιότητας του μεταφερόμενου ήχου στα σοβαρά, η υποστήριξη Bluetooth 3.0 και η τεχνολογία apt-X είναι τα πλέον απαραίτητα χαρακτηριστικά.

Αξιοποιήστε στο έπακρο όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής Audio Dock της Samsung
Κατεβάστε την εφαρμογή ήχου της Samsung για να ακούτε μουσική από τις συσκευές Galaxy και επωφεληθείτε από μια ευρεία γκάμα χρήσιμων λειτουργικών χαρακτηριστικών. Μπορείτε να ελέγξετε το επίπεδο της μπαταρίας, να μάθετε την ώρα, να ακούσετε την πρόγνωση του καιρού, ακόμα και να ενημερωθείτε για την τρέχουσα θερμοκρασία. Η δυνατότητα αυτόματης σύνδεσης που διαθέτουν οι συσκευές Android με υποστήριξη Bluetooth διευκολύνουν τη μετάδοση δεδομένων κάνοντας την απόλαυση διαφόρων μουσικών συλλογών παιχνίδι. Η εφαρμογή επίσης “θυμάται” το σημείο που σταμάτησε η μουσική πριν από την αποσύνδεση για την πραγματοποίηση κλήσης και συνεχίζει να παίζει ακριβώς από το ίδιο σημείο μόλις επανασυνδεθείτε.

Ακούστε μουσική απευθείας από το USB σας
Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε εγγυημένα πρόσβαση σε όλα τα κομμάτια της μουσικής σας βιβλιοθήκης, ακόμα και σε αυτά που είναι σε ψηφιακή μορφή. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πλέον τη δυνατότητα να ακούτε μουσική απευθείας από ένα USB stick. Ανακαλύψτε τις πλήρεις δυνατότητες των αρχείων MP3, WAV και WMA απολαμβάνοντας ήχο επαγγελματικού επιπέδου.

Συνδεσιμότητα AUX
Αποκτήστε πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία πηγών ήχου μέσω της θύρας Aux. Αν η συσκευή αναπαραγωγής CD / DVD, το μηχάνημα καραόκε, η συσκευή αναπαραγωγής MP3, το πικάπ ή άλλη συσκευή σας διαθέτει βύσμα 3,5 mm μπορείτε να τη συνδέσετε με το Audio Dock. Συνδέστε τις συσκευές σας και ακούστε όλα τα κομμάτια της προσωπικής σας συλλογής.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Γενικά χαρακτηριστικά
2 κανάλια

Συνδεσιμότητα
Micro-USB
Bluetooth
AUX

Docking Compatible
Βάση για iPod
Βάση για iPhone
Βάση για Galaxy S2
Βάση για Galaxy Note
Βάση για Galaxy Player

Δυνατότητα αποκωδικοποίησης
Αποκωδικοποίηση μορφοποίησης APTX Διαθέσιμη

Ηχείο
Κυρίως 5 W X 2

Επεξεργασία ήχου
Ενίσχυση μπάσων

Αξεσουάρ
Τηλεχειριστήριο
Αναλογικό καλώδιο ήχου
Εγχειρίδιο χρήσης
Καλώδιο τροφοδοσίας

Βάρος
Καθαρό βάρος προϊόντος: 1,6 kg

Διαστάσεις
Καθαρές διαστάσεις προϊόντος 463 × 122 × 152 mm

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.