Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

JBL Flip 5 IPX7 Waterproof Black

JBL

241-JBL-FLIP5

Νέο

Η τελευταία γενιά JBL Flip 5 έρχεται για να σε διασκεδάσει αναπαράγοντας τα δικά σου αγαπημένα τραγούδια πιο δυνατά από ποτέ. Μικρό και ευέλικτα φορητό το bluetooth ηχείο της JBL όπου προσφέρει εντυπωσιακά δυνατό στερεοφωνικό ήχο που θα γεμίσει όλο το δωμάτιο ή το χώρο του πάρτι έξω από το σπίτι. Μπορείς μάλιστα με τη λειτουργία JBL PartyBoost να συνδέσεις και δύο ηχεία ταυτόχρονα, για ακόμη πιο ισχυρό στερεοφωνικό ήχο.

Διαθέτει μπαταρία 4800mAh για να ακούς μουσική έως 12 ώρες συνεχόμενα ενώ χάρη στην αδιάβροχη κατασκευή του και την πιστοποίηση IPX7, μπορείς ακόμη και να το βυθίσεις κάτω από το νερό.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 109.00

με ΦΠΑ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς                 20 watt

Σύνδεση             Ασύρματα

Βάρος σε gr         540

Ενδείκνυται για    Οικιακή χρήση

Επιπλέον             Waterproof IPX 7

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.