Αγαπητοί πελάτες, 

Σας ενημερώνουμε ότι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από τις 10 Αυγούστου έως και τις 17 Αυγούστου. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα αυτό θα αποσταλούν από τις 18 Αυγούστου και μετά. 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση. 

Σας ευχόμαστε καλές διακοπές!

Yamaha A-S301 Black Ολοκληρωμένος Ενισχυτής

Yamaha

110-YAM-AS301

Νέο

Ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής με το πλεονέκτημα της ψηφιακής εισόδου. Σχεδιασμένος για εξαιρετική ποιότητα ήχου, με όμορφη εμφάνιση.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 292.92

με ΦΠΑ

Εντυπωσιακά υψηλή ποιότητα ήχου με ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και κομψή εμφάνιση. Ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής με το πλεονέκτημα της ψηφιακής εισόδου.

- ToP-ART τεχνολογία αναπαραγωγής ήχου ολικής καθαρότητας
- Κεντρική ράβδος για ενίσχυση της εσωτερικής κατασκευής
- Έξοδος DC για προαιρετικά αξεσουάρ όπως το YBA-11
- Pure Direct για σύντομη και άμεση διαδρομή σήματος
- Συνεχόμενος έλεγχος μεταβλητής έντασης ήχου
- Επιχρυσωμένοι ακκροδέκτες ηχείων και ακροδέκτες RCA
- Διαστάσεις (ΠxYxB): 435x151x387 mm
- Bάρος: 9kg
High sound quality circuit design based on the ToP-ART concept
Ο ενισχυτής
A-S301 διαθέτει την τεχνολογία ToP-ART, σύμφωνα με την οποία το αριστερό και το δεξί κανάλι είναι τοποθετημένα συμμετρικά ώστε να εξασφαλίζεται η υψηλότερη ποιότητα ήχου
High Quality Parts for Outstanding Audio Performance
Η ποιότητα του κάθε επιμέρους εξαρτήματος, καθώς και το πώς μπορούν να λειτουργούν μαζί, ουσιαστικά καθορίζει την ποιότητα του ήχου κάθε μονάδας. Η Yamaha χρησιμοποιεί μόνο εξαρτήματα πολύ υψηλής ποιότητας, προσεκτικά επιλεγμένα και δοκιμασμένα.
Pure Direct
Σύντομη και άμεση διαδρομή σήματος.

Continuously Variable Loudness Control

Διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης για την επίτευξη τέλειου-σωστού ήχου σε χαμηλές αλλά και υψηλές εντάσεις.

Digital Audio Input for TV and/or Blu-ray Player
O Α-S301 είναι εξοπλισμένος για είσοδο ψηφιακού ήχου με οπτικούς και ομοαξονικούς ακροδέκτες. Ο οπτικός είναι για τη λήψη ήχου από τηλεόραση και ο ομοαξονικός για τη λήψη ήχου από συσκευή αναπαραγωγής Blu-Ray. O ήχος παραμένει στο ψηφιακό τομέα, δίνοντας σας καθαρό, ανόθευτο δυναμικό ήχο για όλες τις πηγές ψυχαγωγίας σας, από αθλητικά και άλλα προγράμματα μέχρι ταινίες και συναυλίες.
Connection for YBA-11 Bluetooth Wireless Adapter
Με τo YBA-11, θα είστε σε θέση να κάνετε streaming μουσικής ασύρματα από ένα smartphone ή ένα tablet στον ενισχυτή. Χάρη στην ψηφιακή σύνδεση και στον αλγόριθμο aptX κωδικοποίησης ήχου, θα απολαμβάνετε ασύρματη μετάδοση μουσικής με την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το YBA-11 μέσω της σύνδεσης DC-out στην πίσω πλευρά του ενισχυτή.
Remote Control with Clean, Simple Design
Ο A-S301 διαθέτει ένα λεπτό χειριστήριο το οποίο είναι πολύ εύκολο στην χρήση.
Auto Power Standby Function
Ο ενισχυτής διαθέτει λειτουργία διαχείρισης ενέργειας, η οποία αναγνωρίζει αν δεν έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα (περίπου 8 ώρες), ακόμη και αν η τροφοδοσία είναι ενεργοποιημένη, και αλλάζει αυτόματα σε κατάσταση αναμονής. Έτσι, ακόμα και αν ξεχάσετε να τον απενεργοποιήσετε, η κατανάλωση ενέργειας θα μειωθεί στο ελάχιστο.
Ισχύς95 W + 95 W
ΤροφοδοσίαΡεύμα
ΧρώμαΜαύρο
ΕίδοςΟλοκληρωμένος Ενισχυτής
Διαστάσεις435x151x387 mm
Εγγύηση24 μήνες
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.