Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Wahl Corded Animal Clipper

Wahl

496-WAH-9160

Νέο

ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ WAHL 9160-800

Περισσότερες πληροφορίες

€ 37.50

με ΦΠΑ
Το Performer Wahl Dog Clipper Kit είναι ένα προιόν υψηλής απόδοσης που λειτουργεί με το ρεύμα, απλό στη χρήση για περιποίηση στο σπίτι.  Οι λεπίδες από χάλυβα υψηλής αντοχής είναι ακριβείας καισχεδιασμένες για να παραμένουν αιχμηρές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Οι 4 χτένες προσάρτησης παρέχουν μήκη κοπής 3,6,10,12 χιλιοστά και ο ρυθμιζόμενος κωνικός μοχλός του αντίχειρα επιτρέπει περαιτέρω παραλλαγή των κοπτικών μήκους για ένα πλήρες φάσμα στυλ. Το κιτ περιέχει επίσης ψαλίδι, προστατευτικό λεπίδας και υλικά συντήρησης, όλα όσα χρειάζεστε για την περιποίηση του σκύλου σας.
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.