Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

philips GC7643/20 PerfectCare Σύστημα Σιδερώματος με Γεννήτρια ατμού

Philips

462-PHI-7643

Νέο

Τώρα μπορείτε να σιδερώσετε τα τζιν σας όπως τα μεταξωτά σας ρούχα χωρίς να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία. Δεν θα καεί κανένα ύφασμα! Το Philips PerfectCare GC 7643/20 με την επαναστατική τεχνολογία με επεξεργαστή Smart Control που ελέγχει με ακρίβεια τη θερμοκρασία της σόλας το καθιστά ικανό να μη χρειάζεται πλέον να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 99.90

με ΦΠΑ

€ 119.50 με ΦΠΑ

-€ 19.60

Τώρα μπορείτε να σιδερώσετε τα τζιν σας όπως τα μεταξωτά σας ρούχα χωρίς να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία. Δεν θα καεί κανένα ύφασμα ! Το Σύστημα Σιδερώματος Philips PerfectCare GC 7643/20 με την επαναστατική τεχνολογία με 1) επεξεργαστή Smart Control που ελέγχει με ακρίβεια τη θερμοκρασία της σόλας το καθιστά ικανό να μη χρειάζεται πλέον να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία. 2) Συμπαγής γεννήτρια ατμού ProVelocity που παράγει περισσότερο ατμό για ταχύτερο σιδέρωμα. Επιτρέπει έναν πιο συμπαγή σχεδιασμό, για την ευκολότερη αποθήκευση του ατμού.

Αλλαγή από μετάξι σε μετάξι χωρίς ρύθμιση θερμοκρασίας
 
Με τη χρήση της λειτουργίας ECO με μειωμένη παραγωγή ατμού, μπορείτε να εξοικονομείτε ενέργεια ενώ επιτυγχάνετε άψογο σιδέρωμα. Για γρήγορο σιδέρωμα, επιλέξτε τη λειτουργία Turbo που παράγει περισσότερο ατμό. 
Εξοικονόμηση ενέργειας με λειτουργία ECO
 
Το σίδερο ατμού έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιεί νερό βρύσης. Εάν η δεξαμενή είναι άδεια κατά το σιδέρωμα, μπορείτε να την γεμίσετε εύκολα χωρίς να περιμένετε και χωρίς να απενεργοποιήσετε τη συσκευή.
Λειτουργεί με νερό βρύσης, γεμίζοντας ανά πάσα στιγμή
 
Η δεξαμενή νερού 1,5 λίτρων σας επιτρέπει να σιδερώσετε έως και 2 ώρες στη σειρά με μία μόνο γέμιση. Μπορείτε να γεμίσετε τη γεννήτρια ατμού σας με ένα μεγάλο στόμιο πληρώσεως στη βρύση ή με μια κανάτα ή ένα μεγάλο μπουκάλι.
Δεξαμενή νερού 1,5 λίτρων, έως 2 ώρες αυτονομίας
Όσο περισσότερο ατμό, τόσο πιο γρήγορο είναι το σιδέρωμα. Ο ισχυρός, κανονικός ατμός που παράγεται εισχωρεί βαθιά μέσα στο ύφασμα, για ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό σιδέρωμα. Η δύναμη του ατμού είναι ρυθμιζόμενη ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Μέγιστη πίεση αντλίας. 5,5 bar


Χαρακτηριστικά: 
 • 2400 Watt
 • Περιστροφή του καλωδίου: 180 ° περιστροφή σχοινιού
 • Χρόνος θέρμανσης :2 λεπτά
 • Μήκος καλωδίου:1,6 m
 • Αποθήκευση καλωδίου: Χώρος αποθήκευσης καλωδίου
 • Μήκος καλωδίου ισχύος:1,8 m
 • Επαναφορτιζόμενη ανά πάσα στιγμή: ναί
 • Ασφαλές για όλα τα υφάσματα ακόμα λεπτό σαν μετάξι
 • Αυτόματη απενεργοποίηση : ναί
 • Σύστημα κλειδώματος
 • Δεξαμενή νερού: 1500 ml
 • Πλήρωση και αποστράγγιση του νερού
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.