Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

MORPHY RICHARDS 162740 ON THE GO ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΣ

Morphy Richards

441-MOR-162740

Νέο

Με τη μηχανή καφέ φίλτρου Morphy Richards on the Go μπορείτε να έχετε ζεστό και γευστικό καφέ έτοιμο να το πάρετε μαζί σας στη δουλειά και τη βόλτα μέσα σε λίγα λεπτά.

Εξοικονομήστε χρόνο αφού με αυτήν την καφετιέρα δε χρειάζεται να σταματήσετε στο δρόμο σας για καφέ, η καφετιέρα γεμίζει απευθείας την ανοξείδωτη κούπα- θερμός οπότε εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το καπάκι και φύγατε!

Το εύχρηστο μόνιμο φίλτρο σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να αγοράζετε χαρτιά φίλτρου και ο δείκτης στάθμης νερού διασφαλίζει ότι δεν θα γεμίσετε λιγότερο ή περισσότερο την καφετιέρα για να έχετε πάντα τέλειο καφέ! 

Περισσότερες πληροφορίες

€ 28.50

με ΦΠΑ
  • Καφές εν κινήσει καταπληκτικός και γευστικός καφές πάντα μαζί σας
  • Θερμική κούπα ταξιδιού/θερμός ανοξείδωτος 300ml για να διατηρεί τον καφέ σας ζεστό
  • Μόνιμο φίλτρο εύκολο να καθαριστεί και σας εξοικονομεί χρήματα
  • Αυτόματη απενεργοποίηση για ηρεμία
  • Ένδειξη στάθμης νερού για ν αμην γεμίζετε ποτέ πάνω ή κάτω από το απαιτούμενο
  • Ισχύς : 500 Watt
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.