Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

BRAUN EASY CLICK BODY GROOM ΚΕΦΑΛΗ ΓΙΑ ΣΩΜΑ

Braun

490-BRA-4552

Νέο

Αναβαθμίστε την ξυριστική μηχανή σας με το εξάρτημα Body groomer EasyClick της Braun! Προσφέρει 3 ρυθμίσεις μήκους και είναι κατάλληλο για χρήση στις μασχάλες, στο στήθος και στη βουβωνική χώρα.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 24.90

με ΦΠΑ
  • Περιποιηθείτε το σώμα σας με την ειδική κεφαλή της Braun Easy Click η οποία προσφέρει 3 ρυθμίσεις μήκους (Κοντά, ευαίσθητο και 3 mm)
  • Κατάλληλο για χρήση στις μασχάλες, στο στήθος και στη βουβωνική χώρα
  • Συμβατό με τη νέα γενιά ξυριστικών μηχανών της Braun Series 5, 6 και 7 για άνδρες
  • Κεφαλή και χτένες που πλένονται πλήρως κάτω από τρεχούμενο νερό
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.