Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

BRAUN EASY CLICK STUBBLER BEARD TRIMMER ΚΕΦΑΛΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΑ

Braun

490-BRA-4415

Νέο

Αναβαθμίστε την ξυριστική μηχανή σας με αυτό το εξάρτημα EasyClick Stubble Beard Trimmer το οποίο σας επιτρέπει να διατηρείτε τα γένια σας σε μικρό μήκος ("μήκος 3 ημερών")! Σας προσφέρει τέσσερα διαφορετικά μήκη γένια για να πετύχετε τέλεια γένια 3 ημερών (0,5 έως 2,3 mm).

Περισσότερες πληροφορίες

€ 24.90

με ΦΠΑ
  • Σας προσφέρει τέσσερα διαφορετικά μήκη γένια για να πετύχετε τέλεια γένια 3 ημερών (0,5 έως 2,3 mm)
  • Οι τρίχες εγκλωβίζονται στο στοιχείο κοπής για να μειώσουν σημαντικά τις τρίχες που πέφτουν την ώρα που τις κόβετε
  • Συμβατό με μηχανές νέας γενιάς Series 5, Series 6, Series 7 για άνδρες
  • Κεφαλή και χτένες πλήρως πλενόμενες κάτω από τρεχούμενο νερό
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.